Zwemlessen bij Zwembad de Wijzend

Op donderdag 1 april 2021 is het buitenbad de Wijzend weer open gegaan waarmee Optisport je van harte welkom heet om een frisse duik in het heldere water van het buitenbad te komen nemen. 

Zwemlessen

Ook dit jaar zijn er op het buitenbad voornemens om te starten met het geven van zwemlessen vanaf 1 mei. De zwemlessen zullen gegeven worden op dinsdag en/of vrijdag aan de kinderen die zwemmen voor hun A-, B- en C-diploma. Elke les heeft een duur van 30 minuten.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, kan het voorkomen dat verschillende niveaus in één groep geplaatst worden. Er zal natuurlijk altijd rekening worden gehouden met het niveau van ieder kind. 

De zwemlessen gaan altijd door. Ook bij kou, regen, hagel en harde wind. Echter bij onweer zullen wij de lessen annuleren. 

Heb je interesse en wil je graag je kind bij Zwembad De Wijzend laten zwemlessen? Maak dan, vóór 25 april, je interesse kenbaar door een mail te sturen naar wijzend@optisport.nl. Vermeld hierbij de naam, geboortedatum en het huidige zwemniveau van het kind. Ook willen wij graag weten wanneer het kind voor het laatst zwemles heeft gehad.

Tarieven

Zwemlespakket, hele seizoen, 2x per week 30 minuten zwemles                              € 199,00

Zwemlespakket, hele seizoen, 1x per week 30 minuten zwemles                              €   99,50• Je betaalt voor 16 weken zwemles maar je mag 18 weken zwemles komen volgen.  Op deze manier hebben we al rekening gehouden met eventuele vakanties of afwezigheid. • Lessen verplaatsen of inhalen is helaas niet mogelijk.• De lessen gaan het hele seizoen door. Ook in de zomervakantie. In de zomervakantie worden de lessen naar de ochtend verplaatst.• Wij rekenen geen inschrijfkosten. Wel dient men een Optisport pas aan te schaffen wanneer het kind deze nog niet heeft. De kosten van een pas bedragen € 5,00. • Indien er geïnteresseerden zijn voor Zwemvaardigheid diploma’s dan horen we dat ook graag. 

Let op! Alleen bij voldoende animo gaan wij definitief starten met zwemles geven. Wij zullen dit alle geïnteresseerden in week 17 laten weten.

Website: www.optisport.nl/wijzend

Facebook: Zwembad de Wijzend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.