Wethouder Groot bezoekt kinderkledingwinkel Suk of Suks

Grootebroek – Maandag 21 januari uur bracht wethouder Lydia Groot een bezoek aan tweedehands kledingwinkel Suk of Suks in de Praktijkschool. De winkel is een samenwerking tussen Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. en de Praktijkschool West Friesland. Een bijzondere winkel op een bijzondere plek.

De moeite waard
Wethouder Groot werd ontvangen door Floormanager Anisa Stelloo. Lydia Groot: ‘de kinderkledingwinkel is een prachtige voorziening voor ouders met een smalle beurs. Kinderkleding in alle maten en soorten voor jongens en meisjes, echt de moeite waard om daar regelmatig binnen te lopen en nog gezellig ook!’

Over Suk of Suks
Bij ‘Suk of Suks’ kan iedereen bruikbare kleding brengen en kopen. Zo sponsort u automatisch de Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. Op de Praktijkschool wordt alle ingebrachte kleding door de leerlingen gesorteerd.

De cliënten van de Kinderkledingbank hebben de eerste keus. De overige kinder – , dames –, en herenkleding wordt in de winkel neergelegd. Deze overige kleding kan iedereen bij ons kopen. Het geld wat hier mee wordt verdiend komt voor de volle 100% terug in projecten voor de cliënten van de Stichting Kinderkledingbank Stede Broec e.o. Over deze projecten kunt u meer lezen op onze site www.kinderkledingbankstedebroec.nl

Meer informatie
Wilt u ook kleding inbrengen? Dit kan van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 14.00 op de praktijkschool West Friesland, alleen niet tijdens schoolvakanties.

Geef een reactie