Westfries Sportcongres 2018: In gesprek met andere bestuurders

Op 24 november 2018 vindt van 15.00 tot 18.00 uur het Westfries Sportcongres plaats op IJsbaan de Westfries. Tijdens het congres gaan we als bestuurders samen in gesprek over de uitdagingen van het zijn en blijven van een vitale sportvereniging. Wat kunnen we hierin van elkaar leren?
Voor bestuurders en andere belangstellenden
Het Congres wordt ondersteund door Optisport Hoorn, Rabobank West-Friesland, NOC*NSF, Hoorns Sportcollectief, Westfriese Sportverkiezingen, Westfriese gemeenten en Team Sportservice West-Friesland. Alle bestuurders van sportverenigingen, gemeenten, buurtsportcoaches en andere belangstellenden zijn uitgenodigd om kosteloos deel te nemen.
Programma
Het Congres start om 15.00 uur en wordt geopend door de dagvoorzitter Alex Gitzels van WF Media. Vervolgens licht Gerard Berkhout de Westfriese Sportverkiezing toe. Om 15.10 uur trappen Erik Puyt en Ted van der Bruggen het interactieve gedeelte van het congres af. Erik en Ted gaan samen met u dieper in op het zijn en blijven van een vitale sportvereniging. Vervolgens gaan we uiteen in de thematafels “Leden” begeleidt door Pearl Haakman, “Financiën” door Auke Abbekerk en “Organisatiekracht” door Lars Cornelissen. Marieke Jonker van de Rabobank licht toe wat de Rabobank kan betekenen voor sportverenigingen en het Congres wordt afgesloten met een netwerkmoment.
Er is gelegenheid om gratis de KNSB Schaatsmarathon – Trachitol Trophy 3 – Sjoerd Huisman Bokaal bij te wonen, onder het genot van een kop snert met een overheerlijk Unox broodje worst.
Interesse?
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Rosa Schouten van Team Sportservice West-Friesland, rschouten@teamsportservice.nl. Vermeld in deze mail uw naam, namens welke organisatie u komt en naar welke thematafel uw voorkeur uitgaat.
Meer informatie?
Ga voor meer informatie naar de website www.teamsportservice.nl/westfriesland of neem contact op met Pearl Haakman, phaakman@teamsportservice.nl

Geef een reactie