West – Fries bedrijf: Jolijt Lub, online personal trainer voor jong en oud

Enkhuizen – Wie ben ik? Ik ben Jolijt Lub en ben 20 jaar en ik woon in Enkhuizen. Ik ben een sportieve vrouw die al 5 jaar in de fitness zit. Ik heb een instagram account ( @jolijtlisanne ) sinds 5-12-19 waar ik workouts/recepten deel en gewoon wat van mijn dagelijkse leven laat zien.

Sinds februari 2021 ben ik voor mezelf begonnen als personal trainer. Vooral in deze tijd dat de sportscholen dicht zijn, wil ik graag de mensen mee geven dat je ook thuis goed kan sporten. Verder wil ik graag andere mensen helpen met hun lichamelijke doelen en ga ik personal training geven.

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer informatie?
Stuur een email naar lubjolijt@gmail.com of stuur mij een berichtje op Instagram @jolijtlisanne

  • ook jezelf voorstellen, om je bedrijf te promoten? Info@regiowf.nl (deze actie is tot stand gekomen om kleine ondernemers te helpen in deze zware tijden. Het is een eenmalige actie per persoon/bedrijf.)
Reacties

%d bloggers liken dit: