WERKSAAM CAFE IN GEMEENTEHUIS STEDE BROEC

STEDE BROEC – Woensdag 5 oktober opent het “WerkSaam Café” in het gemeentehuis van Stede Broec.

Het WerkSaam Café is een middel om werkzoekenden te helpen bij het vinden van werk. Door deze extra vestiging is het WerkSaam Café gemakkelijker bereikbaar voor cliënten van WerkSaam die woonachtig zijn in en rond Stede Broec, want ook mensen uit de buurgemeenten zijn natuurlijk welkom.

Het WerkSaam Café vindt nu al iedere donderdagmiddag plaats aan Dampten 26 in Hoorn, maar vanaf woensdag 5 oktober dus ook in het gemeentehuis van Stede Broec.
Zo kunnen werkzoekende uitkeringsgerechtigden elke woensdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur zonder afspraak terecht voor hulp.

WerkSaam Café biedt hulp bij het opstellen van een goed cv, een overtuigende sollicitatiebrief en het oefenen van sollicitatiegesprekken. Tevens kan men hier terecht voor begeleiding bij bijvoorbeeld het gebruik van het digitale platform “Mijn WerkSaam”.

Daarnaast kun je vacaturesites zoeken en wordt er hulp geboden bij het invullen zoals vakantieverzoeken of bijstandsaanvragen. Een arbeidscoach, een trainer en een inkomensconsulent van WerkSaam aanwezig.

Bron:Weeff.nl

Reacties