WELKE VRIJWILLIGER OF SPORTER MAAKT DIT JAAR HET VERSCHIL?

Op maandag 7 januari 2019 vindt de Nieuwjaarsontmoeting plaats. Tijdens deze ontmoeting toosten we samen op het nieuwe jaar én onderscheiden wij Koggenlandse vrijwilligers en sporters.
Kent u een onmisbare vrijwilliger of fantastische sporter die het dubbel en dwars verdient om extra gewaardeerd te worden? Meld hem of haar dan aan voor een onderscheiding!
 
Vrijwilliger van het jaar
Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak op de achtergrond, zetten zij zich belangeloos in voor anderen. De mantelzorger, voetbalcoach, hulpouder op school of bijvoorbeeld bestuurslid van een vereniging. Zij zijn van onschatbare waarde. Onze waardering voor die inzet tonen we door het uitreiken van de onderscheiding ‘Vrijwilliger van het jaar’.
 
Aanmoedigingsprijs voor jongeren
Jongeren kunnen qua dienstjaren de competitie niet aan met senioren. Ze zijn daarentegen door hun initiatieven en bijdragen wel van groot belang voor de gemeenschap. Een jonge vrijwilliger wordt met de ‘Aanmoedigingsprijs’ in het zonnetje gezet, gestimuleerd de activiteiten voort te zetten én leeftijdsgenoten te inspireren.
 
Sporter van het jaar
Sport is voor veel inwoners belangrijk. Het college zet graag een fantastische Koggenlandse sporter in de schijnwerpers . Kent u iemand die de sporter van Koggenland moet worden? Nomineer en motiveer waarom hij of zij de titel ‘Sporter  van het jaar’ verdient.
 
Nomineren
Nomineren kan tot uiterlijk 12 november. Wie er in aanmerking komen voor een nominatie en hoe u iemand kunt nomineren is te lezen op www.koggenland.nl/nomineren.

Geef een reactie