Volleybalvereniging Simokos viert haar 50 jarig bestaan

Stede-Broec – Volleybalvereniging Simokos viert in 2019 haar 50-jarig bestaan. Om het jubileum te vieren, organiseert de vereniging verschillende activiteiten. Op 11 mei is er het spetterende eindfeest onder het motto “The Orange of ‘69” in Café de Paus. Niet alleen de huidige (bestuurs-)leden maar ook de oud (bestuurs-)leden, trouwe supporters en andere betrokkenen van Simokos sluiten daarmee het feestseizoen af. Op de website kunnen belangstellenden kaarten bestellen of mail naar 50jaar@simokos.nl voor meer informatie.

Iedere dinsdagavond van 19:00 tot 20:15 in sporthal De Flint is er een training waarin (jong)volwassenen vanaf 20 jaar kunnen leren volleyballen. Belangstellenden kunnen op www.simokos.nl kijken voor de mogelijkheden en meer informatie, of trainingen of wedstrijden bezoeken in Sporthal de Flint.

In september 2018 is het feestjaar gestart met een reünie voor (oud)leden. Vervolgens was er een gezellige pub quiz. Ook het jaarlijkse nachttoernooi op 30/31 maart aanstaande staat in het teken van het jubileum. Verder wordt er nog een feestmiddag voor de jeugd en een receptie voor relaties en belangstellenden georganiseerd.

Simokos is een actieve vereniging. Niet alleen in het feestjaar zijn er activiteiten voor de leden. Naast de reguliere trainingen en competitie organiseert Simokos ieder jaar aan het einde van het seizoen een volleybalkamp voor de jeugd. Ook organiseerde Simokos dit jaar voor de 41e keer het jaarlijkse Ries Bruijn schoolvolleybaltoernooi.

De naam Simokos is een samentrekking van “Sportiviteit Inzet Mentaliteit Oefening Kenmerken Ons Spel”). De vereniging is in 1969 ontstaan uit Ever Up (Bovenkarspel) en Union (Grootebroek). Simokos speelt sindsdien in het oranje, de reden van het motto van het eindfeest van het 50 jarig bestaan.

Reacties

%d bloggers liken dit: