Volg de berichten over de storm

Liveblog: (Update 09:29) De wind neemt weer toe. Dat betekent dat scenario 2 weer van kracht is op de N307 Markerwaarddijk (Lelystad – Enkhuizen). Vrachtwagens en auto’s met aanhanger mogen niet meer over de dijk. Verkeersregelaars zien hier op toe.

(Update 22:13) Op de N307 Markerwaarddijk is het verbod voor vrachtwagens en voertuigen met aanhanger opgeheven. Wel geldt er nog een inhaalverbod en een max snelheid van 70 km.

(Update 16:00) Tussen Zaandam en Hoorn is er vertraging en rijden er minder treinen door een voorwerp in de bovenleiding.
Dit duurt tot ongeveer 19:30 uur.

Let op! (update 10:59) De N307 Markerwaarddijk (Lelystad-Enkhuizen) is nu gesloten voor vrachtwagens en voertuigen met aanhangers. Deze moeten nu omrijden via Almere, Amsterdam Hoorn en v.v.
Verkeersregelaars zijn aanwezig.

(Update 10:40) Mogelijk gaat vanaf 11:00 scenario twee in werking. Er mogen dan geen vrachtwagens en auto’s met aanhangers over de dijk. Let dus op u route!

*Inmiddels op de N307 Markerwaarddijk (Lelystad – Enkhuizen) is de snelheid beperkt tot 70 km en geldt een inhaalverbod. Wees alert op windstoten. Lees meer:


Lees meer: Bij welke scenario gaat de dijk dicht?

Reacties

%d bloggers liken dit: