Vitasys opnieuw op voor Award

Vitasys in Zwaagdijk-Oost vindt dat een onderneming duurzaam, circulair, sociaal en maatschappelijk betrokken moet zijn. Het automatiseringsbedrijf doet voor de tweede keer mee met de verkiezing van de Award Duurzame Ondernemer. Vitasys won in 2013 de Award.
Een goed voorbeeld vindt directeur André Hundman het verrichte werk bij roofvogelcentrum Wings of Change. De ICT-omgeving is ingericht en er zijn camera’s geplaatst. Een groot deel van de installatie en de arbeidsuren hebben wij geschonken.
Als ‘Proud Partner’ MVO Westfriesland zette Vitasys een stevige stap door meer dan 5% aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Voor aanvragen en matchmaking is, samen met partners van de Westfriese Uitdaging, een servicedesk gerealiseerd.
Met ‘Vitasys 2025’ gaat het bedrijf door met circulaire doelstellingen. Zoals het inzetten van afval als grondstof. Hundman: “Afval als grondstof is een complexe materie. Het aantal soorten plastics in een laptop loopt bijvoorbeeld al snel op.”
Vitasys is één van de in totaal zes genomineerden. De inschrijving is gesloten.

Geef een reactie