Vier polen 20, 21, 21 en 48 overleden na auto te water in Obdam

[Update] Obdam – In het water langs de Berkmeerdijk in Obdam is zondagmiddag rond 12.10 uur een voertuig aangetroffen. Uit het voertuig zijn vier overleden personen gehaald door de brandweer.

Het gaat om drie mannen van 20, 21, 21 en één vrouw van 48 jaar afkomstig uit Polen. Het viertal was zaterdagmiddag als vermist opgegeven bij de politie. Vrijdagavond laat waren zij vertrokken bij een bedrijf in Obdam naar hun verblijfplaatst in Zijdewind. Daar zijn zij nooit aangekomen.

Zaterdag werden het viertal als vermist opgegeven. Direct heeft de politie alles in het werk gesteld om in contact te komen met de vermiste personen. Ook zijn agenten mogelijke routes gaan rijden om een ongeluk of auto te water uit te sluiten.

Agenten troffen zondag tijdens een zoekactie de auto in het water aan. Het is niet duidelijk hoe lang de auto en de personen in het water hebben gelegen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk. Mensen met informatie en / of getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Geef een reactie