[video] Politie ontvangt enkele tips na programma Opsporing Verzocht over zaak 54-jarige Herni Lukačević uit Kroatië

Medemblik – De politie heeft na de uitzending van het programma Opsporing Verzocht enkele tips mogen ontvangen over de omgebrachte Herni Lukačević uit Kroatië. De man werd op dinsdagochtend 27 september gevonden op een bedrijven terrein aan de Vereweg in Medemblik. De politie kreeg een melding dat er iemand onwel was geworden en toen de hulpdiensten ter plaatse waren konden ze niks meer voor de man betekenen.

Uit verder onderzoek bleek dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. In de uitzending van Opsporing Verzocht vertelde de politie meer over het slachtoffer en deden ze een een getuigenoproep, waardoor er enkele tips binnen waren gekomen die nog verder worden onderzocht. Vanwege het onderzoek die nog volop bezig is, kan de politie nog niks melden over de verdere ontwikkeling. Zo meldt de politie aan onze redactie.

Vragen

– De politie wil vraag weten of de man hier in Nederland bekenden had, of dat mensen hem vóór 27 september ergens hebben gezien of hebben gesproken?

-De politie weet ook niet waarom hij hier in Nederland was of waar hij verbleef

– De politie zoekt mensen die camera- of dashcambeelden hebben in de omgeving van de Vereweg in Medemblik. Grofweg het poldergebied tussen Oostwoud, Opperdoes en Medemblik. Het gaat dan specifiek om de avond en nacht van maandag 26 september jl. op dinsdagochtend 27 september.

-Ook spreekt de politie graag met getuigen die op die twee dagen iets is opgevallen dat met de dood van Herni Lukačević te maken kan hebben.

Heeft u informatie over deze zaak?  De recherche komt graag met u in contact via onderstaand tipformulier of de gratis Opsporingstiplijn: 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem (M) via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u ook contact opnemen met het Team Criminele Inichtingen (TCI) via 06-26407664.

Geef een reactie