Twee lintjes voor inwoners van Enkhuizen

Enkhuizen – Vrijdag 26 april hebben twee inwoners van Enkhuizen een lintje gekregen. De heer G.J. Urselmann kreeg de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en de heer D. Bakker Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  

De heer Urselmann
De heer Urselmann heeft zich uitzonderlijk veel beziggehouden met vrijwilligerswerk. Opvallend is zijn meer dan brede inzet voor de Parochie St. Franciscus Xaverius Enkhuizen, het Nationaal museum Saet & Cruyt en als senior expert bij de Stichting PUM Netherlands senior experts. Ook heeft hij nog tijd gehad om zich onder andere in te zetten voor de Zonnebloem afdeling Enkhuizen, Vluchtelingenwerk Nederland, Vereniging van Eigenaars gebouw de Vette Knol II, Ouders, Kinderen en Detentieprogramma van Exodus, Stichting Nu of Nooit, Agro Milieu Coƶperatie voor Boer & Bodem. Met zijn 79 jaar is de heer Urselmann nog steeds gedreven en kan een beroep op hem worden gedaan.

De heer Bakker
Sinds 1998 jaar is de heer Bakker actief binnen de buurtvereniging Plan Noord Enkhuizen. Onder zijn voorzitterschap is de vereniging die bijna werd opgeheven weer helemaal opgebloeid. Ruim 18 jaar is hij vrijwilliger voor de begrafenis- en crematievereniging ‘De Laatste Eer’ Hoogkarspel. Bij Carnavalsvereniging De Haringhoppers is de heer Bakker sinds 1979 lid en hij was actief als animator van diverse activiteiten. In 2003 is hij toegetreden tot het bestuur en in deze rol is hij o.a.  verantwoordelijkheid voor het organiseren van de jaarlijkse optocht.

* Op de foto staat de heer Ursellmann tweede van links, de heer Bakker staat in het midden.

Reacties

%d bloggers liken dit: