Tuincentrum De Boet plaatst informatiewand met toeristische highlights

Destinatiemarketingorganisatie Holland boven Amsterdam en tuincentrum De Boet in Hoogwoud hebben de handen ineen geslagen voor de plaatsing van een unieke presentatiewand met toeristische trekpleisters in de regio Noord-Holland Noord. De Boet trekt jaarlijks maar liefst een miljoen bezoekers en is daarom de uitgesproken plek om toerisme in de regio te promoten.
 
Eén van de taken van Holland boven Amsterdam is ervoor te zorgen dat toeristen de regio goed weten te vinden en terugkomen voor herhaalbezoeken. “De presentatiewand met alle highlights in Noord-Holland Noord past daarom goed in onze strategie,” legt Jeroen Kor van Holland boven Amsterdam uit. “ Door het hoge aantal bezoekers van De Boet, dat hierdoor zelf al een van de grootste attracties is van Holland boven Amsterdam, hebben we een hoog bereik. Bezoekers kunnen brochures van Opmeer Gewoon Anders meenemen. Het in de wand bevestigde beeldscherm toont video’s met activiteiten die we elke seizoen kunnen aanpassen met actuele evenementen.”
 
De toeristische informatiewand is tot stand gekomen met de financiële ondersteuning van gemeente Opmeer en Stichting Opmeer Gewoon Anders. De wand is gisteravond, 28 november, door wethouder Alex Kalthoff officieel geopend.

Geef een reactie