Trouwbeurs op Strandpaviljoen de Zoete Zee in Medemblik, Wie wint een complete trouwdag?

Zondag 23 september staat deze leuke hippe en vooral nieuwe buitenlocatie in het teken van Trouwen.
Wie wil er trouwen met het Ijsselmeer als uitzicht en je voeten in het zand? Of heb je al een locatie en wil je weten welke bedrijven ervoor kunnen zorgen dat je trouwdag voorspoedig verloopt.
Alle bruidparen die bezig zijn met de voorbereidingen van hun aanstaande huwelijk in 2019 worden op deze beurs heerlijk in de watten gelegd door een behoorlijk aantal Trouwprofessionals uit de regio.
De prachtige buitensetting van deze unieke locatie wordt gevuld met standhouders die zich met trouwen bezig houden. Bovendien kan je het strandpaviljoen beleven in een trouwsfeer.
Denk aan het kennismaken met bijzondere bedrijven uit de regio die alles weten over trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling,decoratie en natuurlijk trouwfotografie maar ook de muziek voor de feestavond mag zeker voor een goed feest niet ontbreken.
Er staan bedrijven die het inhoudelijke deel van je trouwdag kunnen begeleiden zoals een weddingplanner, amtenaar van de burgerlijke stand en live muziek voor tijdens de ceremonie.
Maar ook praktische zaken zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen.
Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt; EEN PRIJZEN PAKKET VOOR EEN COMPLETE TROUWDAG!
Aangeboden door alle standhouders van deze beurs.
Wil je meer informatie over het organiseren, plannen en invullen van jullie trouwdag?
Kom dan 23 september naar de Zoete Zee in Medemblik , tussen 11.00 en 16.00 staan alle professionals voor je klaar met informatie, tips en adviezen. Je vindt de Zoete Zee aan de Vooroever in Medemblik.
Aan de kinderen is ook gedacht, dus neem ze lekker mee. De Zoete Zee is een kindvriendelijke plaats.
Maak daar je afspraken en je maakt kans op die fantastische hoofdprijs!
Volg dit leuke event ook op Facebook, zoek op Trouwbeurs Medemblik!

Geef een reactie