Streekweg Hoogkarspel afgesloten

HOOGKARSPEL – Door diverse werkzaamheden bij de Streekweg in Hoogkarspel zijn er van woensdag 16 mei tot en met woensdag 6 juni omleidingen voor het verkeer. Daarnaast kunnen de werkzaamheden voor geluids- en trillingshinder zorgen.

Voor de aanleg van de onderdoorgang onder de Streekweg op de toekomstige N307 in Hoogkarspel voert Heijmans van woensdag 16 mei tot en met woensdag 6 juni diverse werkzaamheden uit. De tijdelijke brug en de damwanden onder de brug worden verwijderd. Het bovendek op de onderdoorgang wordt gemaakt en er wordt een start gemaakt met het plaatsen van de geluidsschermen. Hiervoor worden palen geheid. De werkzaamheden gaan gepaard met geluids- en trillingshinder. Het verkeer wordt omgeleid. Fietsers kunnen langs de werkzaamheden rijden.
De toekomstige N307 gaat onder de Streekweg door, via een onderdoorgang ter hoogte van de woningen aan de Streekweg. Na de werkzaamheden is de definitieve situatie gereed, maar moet deze nog wel worden afgewerkt. Vanaf eind 2018 rijdt het verkeer tussen Alkmaar en Enkhuizen over de nieuwe N194 (Braken) en N307 (Westfrisiaweg).

Geef een reactie