Stichting Kalyani haalt €2347,70 op met collecte

Enkhuizen – Stichting Kalyani kijkt terug op een succesvolle collecteweek. Tussen 29 augustus en 3 september haalden collectanten in Enkhuizen een bedrag op van €2347,70. Stichting Kalyani is enorm trots op haar vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Ook bedanken wij alle inwoners van Enkhuizen voor hun bijdrage!
De opbrengst word besteed aan een groot onderwijs project in Sri Lanka. Sinds 3 jaar houdt de stichting zich hier bezig met het voorzien van onderwijs aan kansarme kinderen. Kinderen die noodgedwongen ongeschoold thuis blijven zitten omdat de ouders niet in staat zijn het schoolgeld te betalen. Kinderen kunnen een 3-maandelijkse cursus volgen in computer en Engelse les, wat er voor zorgt dat zij kans maken op een betere toekomst.

De kosten voor een opleiding bedragen eenmalig €35,- per kind en met de opbrengst van de collecte kunnen met een oplopende wachtlijst van 500 kinderen, weer veel kinderen starten met school. Online doneren of het schenken van een eenmalige gift is altijd mogelijk als u èèn van de collectanten heeft gemist. Gaat u hiervoor naar www.kalyani.nl Tevens is hier is ook meer informatie te vinden over de projecten.

Reacties