Stationsweg deels afgesloten voor bestrating

Enkhuizen – Van 2 t/m 4 januari wordt een deel van de Stationsweg opnieuw bestraat. Er is onderhoud nodig om te zorgen dat de weg veilig blijft. Doorgaand verkeer via de Stationsweg is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk. Het parkeerterrein bij het station is wel bereikbaar. De Buyshaven en de bedrijven aan Tussen Twee Havens en de Flevolaan zijn te bereiken vanaf de afslag op de N302 via de Flevolaan.
Afsluiting
▪ Fase 1: De Bosmankade is bij het NS station afgesloten van dinsdag 2 januari 07.00 uur tot donderdag 4 januari 07.00 uur. Het parkeerterrein bij het NS station (Stationsplein/Deense Ossenmarkt) is dan alleen vanuit het noorden via de Stationsweg en de Parklaan bereikbaar.
▪ Fase 2: De Stationsweg is bij het NS station afgesloten van donderdag 4 januari 07.00 tot 18.00 uur. Het parkeerterrein bij het NS station (Stationsplein/Deense Ossenmarkt) is dan alleen vanuit het noorden bereikbaar via de Parklaan en vanuit het zuiden via de Bosmankade.
Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer duren of later beginnen. De juiste datum staat op de aankondigingsborden

Geef een reactie