Start verkoop eerste eiland Waterweide op 28 maart

Grootebroek – Afgelopen maandag is in Grootebroek het bouwbord voor het nieuwbouwproject Moestuin onthuld. Tijdens de stormachtige omstandigheden hebben de betrokken partijen (Gemeente Stede Broec, projectontwikkelaar WaterweideBV, architect De Wolff & Partners en aannemingsbedrijf Kuin) het glas geheven op een volgende stap in de ontwikkeling van de gebiedsontwikkeling Waterweide, waarvan Moestuin het eerste eiland is dat in verkoop zal worden gebracht.

De gebiedsontwikkeling Waterweide kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel doorgaand vaarwater met een recreatieve functie, de groene natuurlijke oevers en openbare plekken aan het water en de prettige herkenbare architectuur. In Moestuin worden 56 ruime, gasloze en energieneutrale woningen ontwikkeld in de West-Friese stijl in een grote variatie aan woningtypen.

Op donderdag 28 maart van 17:00 tot 19:00, zal de start verkoop voor Moestuin plaatsvinden in de grote aula van het Martinus College. Indien u geïnteresseerd bent om een woning te kopen in Moestuin, dan bent u van harte welkom om u te laten informeren! Tot dat moment kunt u zich inschrijven op

Foto: Gemeente StedeBroec

Geef een reactie