Stadsfeesten Hoorn voor amateurs en gevorderden

HOORN – De Hoornse Stadsfeesten zijn in volle gang. Winkelend publiek en cultuursnuivers liepen zaterdagmiddag door elkaar heen in het centrum, terwijl wolkenluchten wel dreigden, maar nauwelijks vocht lieten vallen. De organisatie meldde zaterdagmiddag dat het streefcijfer van 500 verkochte Stadspassen is gehaald.
Het programma op de verschillende podia laat meer dan ooit zien dat er op de Hoornse Stadsfeesten opgetreden kan worden door professionals en gevorderden, maar zeker ook door amateurs. De Musicalvereniging Westend liet met een uitgebreid programma op de Roode Steen zien dat al deze categorie├źn ook kunnen samengaan.
Vrijdagavond werd het na de opening van de stadsfeesten op de Roode Steen steeds drukker, tot er naar schatting 2000 mensen naar de optredens stonden te kijken. Zaterdagmiddag lieten de ruimtes voor de podia nog – positief geformuleerd – veel ruimte voor extra publiek.
Aan het weer lag het niet, want hoewel er regelmatig dreigende wolken over de stad dreven, viel er weinig regen.
Rond 15 uur zaterdagmiddag meldde de organisatie dat de laatste Stadspas die op voorraad was verkocht was. Daarmee was het streven van 500 verkochte passen gehaald. Met de Stadspas, die tien euro kost, worden de Stadsfeesten gesteund en krijgt de houder op verschillende manieren voordeel.
Het programma voor de rest van het weekeinde is te vinden opwww.hoornsestadsfeesten.nl .
Bron: Nhd.nl

 

Reacties