Speeldag in Hoorn

Hoorn – Duizenden kinderen, en hun (groot)ouders, komen zondagmiddag 18 september genieten van de 8e aflevering van Speeldag NL. Minstens 48(!) gratis attracties en speelactiviteiten en mooi weer zorgen voor zeker 35.000 bezoekers aan de Hoornse binnenstad.
Ook dit jaar is er weer het NK stoepkrijten. De kinderen kunnen met stoepkrijt dat gesponsord is door de Hema een mooie tekening maken. En er vallen mooie prijzen te winnen!
De organisatie is zeer tevreden met de grote belangstelling en enthousiaste reacties van deelnemers en publiek. Een steeds sneller groeiend aantal landelijke bedrijven weten Speeldag NL te vinden. Het is voor zowel grote als kleine bedrijven, lokaal en nationaal, hèt evenement om kinderen direct te laten kennismaken met de producten. Dankzij de hulp van ruim 100 vrijwilligers kijkt het bestuur van Speeldag NL uit naar wederom een geslaagde dag voor kinderen. 
Voorzitter Rob van Loon: ”Dankzij de steun van de Gemeente Hoorn en sponsors en al die vrijwilligers kan dit evenement zo’n succes worden. De inschijvingen voor 2016 zijn inmiddels gesloten. Het team kijktuit naar een succesvolle achtste editie in 2016. 

Bron: Speeldag.nl

Reacties