S-Line Products opent nieuw bedrijfspand

Op vrijdag 30 september zal S-Line Products haar nieuwe, duurzame bedrijfspand aan relaties en genodigden presenteren. Het bedrijf heeft onlangs haar intrek genomen in een nieuw pand in Hem waardoor de bedrijfsvoering voor medewerkers en klanten aanzienlijk verbeterd is. Tijdens de opening wordt o.a. ook de Dierenambulance Hoorn onder de aandacht gebracht welke zelf aanwezig is.
Bij S-Line Products staat duurzaamheid hoog in het vaandel en dat is goed terug te zien in het bedrijfspand. Het uiterst energiezuinige gebouw wordt verwarmd door middel van recycling van afvalhout via een shredder-installatie naar de bio-brander, het hemelwater wordt opgevangen t.b.v. de koeling van het gebouw, doorspoeling van vuilwaterafvoer en de bevloeiing van de tuin en het terrein. 
S-Line Products bestaat 6 jaar en is een vakgroothandel op het gebied van schoonmaak, facilitair en horeca. Van hotels tot schoonmaakbedrijven, van scholen tot sportverenigingen, S-Line Products is een betrouwbare partner hierin gebleken. In de bestaanstijd van 6 jaar tijd was het bedrijf echt uit het jasje gegroeid van de vorige panden. Op 15 juli was de fysieke verhuizing een feit, nu op 30 september is de officiƫle feestelijke opening van 16.00 uur tot 20.00 uur aan de Elbaweg 38b te Hem.

Reacties