Run for Kika Marathon New York 2018.

Voor dit goede doel heeft Monique Dol haar 30km training omgetoverd tot een sponsorloop op 04 februari, wereld Kanker Dag.
Familie, vrienden, kennissen en sporters van MOOI Personal Training hebben hier zich behoorlijk voor ingezet. Het idee begon om 6 of meer personen 1x 5km met haar mee te laten lopen. Zij konden zich dan laten sponsoren om natuurlijk weer een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor het goede doel Kika en haar zo te ondersteunen.
Wat begon als een kleine vraag werd al snel steeds uitgebreider, met uiteindelijk 31 lopers. Alle lopers konden hun eigen aantal km’s opgeven en werden verdeeld qua starttijd tijdens de 30km van Monique. De ronde van 2,5km was afwisselend langs de ijsbaan in Enkhuizen, het RSG en de wijk van MOOI Personal Training. Vele sporters hebben zelfs meer rondes gelopen dan vooraf opgegeven, totaal is er 262,5km gelopen!
Een dag om niet te vergeten met zon, wind en in de laatste ronde zelfs nog even regen en sneeuw maakt het de totale opbrengst van € 1975,36 een geweldig resultaat  voor Kika. Een doel waar Monique zich heel graag voor inzet, samen met alle andere deelnemers.
Wil jij Monique ook nog sponsoren op weg naar de Kika Marathon New York op 04 november 2018?
Dat kan via https://www.runforkikamarathon.nl/monique-dol
SAMEN HELPEN WE KINDERKANKER DE WERELD UIT

Geef een reactie