Reünie 25 jaar Martinuscollege

Die favoriete leraar van vroeger weer eens spreken? Weer terug de schoolbanken in of opnieuw op de klassenfoto? Het kan allemaal tijdens de reünie van 25 jaar Martinuscollege op zaterdag 6 oktober 2018 in Grootebroek.
 
Herinneringen ophalen
In oktober 2018 is het 25 jaar geleden dat het Martinuscollege in Grootebroek officieel verder ging onder deze naam. En 25 jaar Martinuscollege wordt dit schooljaar ook gevierd; voor personeel en leerlingen met een feest én voor oud-leerlingen en oud-medewerkers met een reünie. Sectordirecteur vmbo Jan Jacob Jaasma is een van de organisatoren van de reünie en vertelt: een reünie is altijd een mooi moment om stil te staan bij alle ontwikkelingen die wij als school de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, om van onze oud-leerlingen te horen hoe het ze vergaan is na het Martinuscollege en om samen herinneringen op te halen.
 
Ingrediënten voor een mooie dag
Op het programma staat een terugblik naar de opleidingen van de school en vooral veel tijd voor gezellig samenzijn. Alle opleidingen hebben deze dag in de ochtend hun eigen programma voor de reünie. Er kunnen bijvoorbeeld lessen worden gevolgd, foto’s worden bekeken en worden gemaakt en er is, vooral in de middag, veel ruimte om bij te praten. Volgens Jaasma kan het niet anders dan een mooie dag worden: “Met foodtrucks en stands waar een hapje en een drankje gehaald kan worden, gezellige muziek, fotografen en veel oud-leerlingen en (oud-) medewerkers, zijn alle ingrediënten voor een mooie middag in huis”.
 
Inschrijven
Oud-leerlingen en oud-medewerkers die geïnteresseerd zijn in de reünie kunnen zich via de website van het Martinuscollege, www.martinuscollege.nl, inschrijven.
 
Nog verder terug in de tijd
En oud-leerlingen die langer dan 25 jaar geleden op de school zaten? Jaasma: “Een reünie voor alle oud-leerlingen van de school was door de grote leerlingenaantallen op dit moment niet haalbaar. Wie weet een andere keer. Het is een mooie gelegenheid om weer een feest te vieren, maar nu eerst de reünie van 25 jaar Martinuscollege”.

Geef een reactie