Post bezorger bezorgt geen post vanwege geen zin “de boete’s kwamen maar binnen”

Enkhuizen – Meerdere bewoners hebben ongeveer drie maanden geen post ontvangen door een postbezorger die er geen zin meer in had. Dat blijkt uit onderzoek van onze redactie. Volgens zijn collega zou het komen door het slechte weer en het feit dat hij geen zin meer had om te lopen dat hij de post maar thuis had gelaten.

”Ik ontving opeens een boete dat ik mijn rekening te laat had betaald, en niet reageerde op de herinnering” Zegt Sandra die ook geen post ontving. “Nadat ik al mijn administratie door zocht, bleek er dat ik de brieven nooit had gehad. Zo kwam ik er achter dat ik opeens geen post ontving” De postbezorger van Herling Strijdhorst had na het rondbrengen van de stempassen blijkbaar geen zin meer. ”Rond die tijd hebben wij geen post meer ontvangen. De boetes en herinneringen bleven maar binnen komen, waardoor ik alles na moest bellen” Zegt Sandra.

Volgens Sandra is de verklaring van een steekproef dat de jongen daardoor tegen de lamp was gelopen niet waar. “Toen ik er achterkwam dat ik mijn post niet ontving had ik eerst netjes een klachten mail gestuurd, na een aantal dagen had ik daar geen reactie op gekregen. Toen ik belde moest er nog een heel klachtenbestand aangemaakt worden. Dus blijkbaar was er al niks gedaan met de mail. Toen ik voor de tweede keer belde dat de post niet kwam, verklaarde de telefoniste dat de postbezorger de volg app nu pas had geïnstalleerd, waardoor ze hem nu wel in de gaten konden houden. Hogerhand zou mij terug bellen, maar dat is helaas niet gebeurd. Maar de post kwam niet, ook de brieven die al gestuurd waren had ik nog steeds niet ontvangen. Toen ik boos voor de derde keer belde, kwam alles opeens heel snel in de stroomversnelling. Ik voelde me gewoon niet serieus genomen. Tot ik zei dat ik aangifte zou gaan doen voor achterhouden van post. En opeens de volgende dag ontving ik 30 brieven met rekeningen en herinneringen van niet betaalde rekeningen” ik ben maanden bezig geweest om mijn post te krijgen. Het kan niet zomaar zijn dat een postbezorger geen zin heeft om rond te lopen, en Herling Strijdhorst het al die tijd gewoon niet door heeft gehad.” Zegt Sandra.

De jongen is inmiddels overgenomen door een ander bezorger, waarbij de bewoners een briefje ontvingen met een excuses.

Reacties

%d bloggers liken dit: