Politie zoekt getuigen na onrustige vuurwerk weekend: Auto zwaar beschadigd

Enkhuizen – De politie is opzoek naar getuigen die iets hebben gezien van vernielingen met behulp van zwaar vuurwerk. Zo is er op twee locaties veel schade aangericht. Een tekst kar op de Wielewaal werd opgeblazen en een auto op de Meidoornstraat raakte flink beschadigd door vuurwerk. Zo meldt de politie.

De politie zoekt mensen die op zondag 22 november 2020 tussen 02:00 uur en 02:45 uur die iets gezien hebben op de Wielewaal. Waarbij een tekst kar werd opgeblazen.

Ook zoekt de politie getuigen die iets gezien hebben op zondag 22 november 2020 tussen 01:30 uur en 02:30 uur op de Meidoornstraat. Waarbij een auto zwaar beschadigd raakte door vuurwerk.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vernielingen, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem0800-7000(gratis nummer).

Reacties

%d bloggers liken dit: