Politie: Blijf vuurwerk overlast melden

Bovenkarspel – Op dit moment is er veel overlast van vuurwerk. De politie vraagt om vuurwerkoverlast te blijven melden. Men vraagt zich wel eens af of de politie iets doet aan meldingen als men overlast heeft van vuurwerk. En dat doen ze zeker, zegt de politie op hun Facebook.

Onlangs heeft de politie namelijk in een woning in Bovenkarspel vuurwerk in beslag genomen. Het ging om zeer zwaar vuurwerk. Door de inbeslagname van dit vuurwerk wordt de overlast in Bovenkarspel en omgeving weer beperkt.

Heeft u last van vuurwerkoverlast? Belt u dan direct naar 0900-8844. Vraag dan niet naar uw wijkagent, deze is niet altijd aanwezig. Wij kunnen dan uw melding direct oppakken.

Reacties

Een gedachte over “Politie: Blijf vuurwerk overlast melden

  • 2019-10-30 om 00:15
    Permalink

    de politie doet er totaal niks aan, en de reden kunnen ze ook beter aangeven.. ik zal het aangeven, als je de politie belt en ze komen, moet je 200 % zeker zijn dat die persoon ook daadwerkelijk iets zou hebben afgestoken, en helaas die gastjes slim genoeg als ze een politie auto zien aankomen, alles in de berm of waar dan ook weg te gooien, ik had een in de zomer hun gebeld, inzake een zwaar stuk vuurwerk, meer een cobra 12 , een handgranaat zeg maar, mijn honden schrokken zich dood, ik achter die kapen aan, laat een van die gastjes de politie bellen, en die vroeg hun hun tasjes op te maken, en natuurlijk hadden ze niks bij zich, dat was al eerder in de berm gegooid, en als je dat tegen de politie zegt,willen ze niet eens kijken, andere mensen die bij van De hartog ja die met die grote spreuk op zijn pand, de motorcoureur,begonnen zich er ook mee te bemoeien, en zeiden, ben je zelf nooit jong geweest, en laat toch gaan, etc, na controle… liepen ze weer naar hun dienstauto onderwijl bij de auto , zegt de ene politie agent tegen die andere politie agent… .wat een oude lul zeg… dus ik … lekker bezig.. .want ze zeggen dat zo, dat je geen getuigen heb. lekker bezig hoor die politie.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: