Passanten achtervolgt winkeldieven haalt buit terug

Hoorn – Gisteren donderdag 18 augustus omstreeks 17.30 uur, heeft er bij de Douglas op de Grote Noord in Hoorn een winkeldiefstal plaatsgevonden. Hierbij zijn er twee verdachten vandoor gedaan.
Drie passanten zijn achter de verdachten aan gegaan en hebben de gestolen goederen van de verdachten weten af te pakken en hebben deze terugbezorgd bij de Douglas.
Even later zijn er twee verdachten bij het station van Hoorn door de politie aangehouden voor deze winkeldiefstal. De verdachten zitten momenteel nog vast.
De verdachten hadden verschillende goederen bij zich waarvan wij het vermoeden hebben dat deze ook van diefstal afkomstig zijn.
Het gaat hier om een elektrische tandenborstel van het merk Oral B en een aantal zonnebrillen van het merk Invu en Prego.
De politie komt graag in contact met passanten, ze zouden werkzaam zijn voor een energiebedrijf. Het is onbekend welk energiebedrijf dit is. Ook komt de politie graag in contact met de winkels waar deze goederen vandaan komen. 

Voor eventuele getuigen of gedupeerden is de politie te bereiken op 0900-8844 Basisteamrecherche Hoorn. zaaknummer 2016184947

Foto’s : Politie Basisteam Hoorn

zonnenbriloral B tandenborstel

Reacties