Overlast in uw buurt sneller opgelost door nieuwe systeem

Enkhuizen – Vanaf 25 november werkt de gemeente met een nieuw systeem om meldingen van overlast sneller op te lossen. Met dit systeem kunt u op een overzichtskaart zien of er al een melding is doorgegeven. Daarbij kunt u gemakkelijk een foto meesturen en eventueel op de hoogte gehouden worden van het oplossen van uw melding. De meldingen wordt dan door gemeente sneller verwerkt en kunnen daarom sneller opgepakt worden.

Melding doorgeven
U kunt nog steeds via www.enkhuizen.nl/melden uw melding doorgeven. U ziet dan ook gelijk de kaart om te zien of er al een melding is gedaan. U kunt het formulier gelijk invullen. Dit kan ook met uw mobiel. Werkt u liever met een app, dan kunt u ook de Fixi app voor meldingen downloaden in Appstore of Google Playstore.

Op de hoogte blijven
U kunt uw melding dus altijd maken via de website, de Fixi app of telefonisch. U kunt dit ook anoniem doen. Wilt u op de hoogte te blijven van de voortgang, dan is het belangrijk dat u bij het doorgeven van de melding in ieder geval uw e-mailadres achterlaat. Deze gegevens gebruiken wij uiteraard alleen voor de statusterugkoppeling aan u.

Telefonisch meldingen doorgeven
Geeft u uw melding van overlast liever telefonisch door? Dat kan, dan voert onze telefoniste uw melding samen met u in op de website. Ook hier kunt u ervoor kiezen of u per e-mail of telefonisch op de hoogte gehouden wilt worden van de status van uw melding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *