Origineel cadeau? De Westfriesmand!

De Westfriesmand is een mand vol heerlijke producten, gezond, lang houdbaar en afkomstig van lokale bedrijven. Van appelsap tot originele broeder, van koffie tot jam: allemaal streekproducten vol smaak en een feestje om cadeau te doen. Met de Westfriesmand proef je de smaak van duurzaam Westfriesland!
 
De Westfriesmand is een mooi geschenk voor bijvoorbeeld de feestdagen, verjaardagen, jubilea, maar ook erg geschikt als kerstpakket. Doordat alle producten lang houdbaar zijn, kunt u de Westfriesmand gemakkelijk wat langer van tevoren aanschaffen.
Met de aanschaf van een Westfriesmand promoot u de het Westfriese streekproduct én ondersteunt u lokale ondernemers. Bovendien is het beter voor het milieu: de producten komen allemaal uit de omgeving en hebben dus weinig reistijd! De producten worden verpakt in een mooie mand, die ook geschikt is als bijvoorbeeld krantenmand. En uiteraard bevat elk pakket een heuse Westfriese vlag!
 
De Westfriesmand is verkrijgbaar in vier standaard uitvoeringen, maar kan ook naar wens samengesteld worden. De pakketten worden geleverd in een handzame doos, betaling kan bij afleveren of ophalen.
 
Meer informatie en bestellen: www.westfriesmand.nl

Geef een reactie