Onrustige nacht in Hoorn

Hoorn – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag meerdere aanhoudingen verricht in verband met openlijke geweldpleging, openbare dronkenschap en belemmering. Vanwege de stadsfeesten was het onrustig in de stad.
Rond 02.00 uur is er een vechtpartij gaande op de Grote Noord. Drie verdachten gaan in verzet tijdens hun aanhouding. Een agent wordt door één van de verdachten geslagen en gaat er vandoor. Ter plaatste konen twee verdachten worden aangehouden voor belemmering, een 17 jarige jongen uit Spanbroek en een 19-jarige man uit Zwaag, en één voor openbare dronkenschap, een 21-jarige man uit Hoorn. De verdachte, een 18-jarige vrouw uit Zwaag, die de agent heeft geslagen, kon later ook aangehouden worden.
Later die nacht, rond 04.00 uur, was het raak op de Lange Kerkstraat. Ook hier was een vechtpartij gaande. De politie heeft twee personen, een 27 en 28-jarige man uit Hoorn, aangehouden in verband met openlijke geweldpleging. Een derde persoon, een 22-jarige man uit Hoorn, wordt aangehouden voor belediging van een agent en het belemmeren van een aanhouding.

Bron: Politie.nl

Reacties