Omring zoekt nieuwe leden Cliëntenraad Thuiszorg

RegioOmring Thuiszorg is op zoek naar enthousiaste mensen die de cliëntenraad willen versterken. De Cliëntenraad Thuiszorg luistert naar de beleving, de ideeën en wensen van de cliënt en komt maandelijks bij elkaar. Heeft u affiniteit met Thuiszorg, de veranderende maatschappij en komt u graag op voor de belangen van mensen, dan zijn wij op zoek naar u. 

Samenstelling van de Cliëntenraad Thuiszorg

We beogen met de samenstelling van de raad en afspiegeling te zijn van onze mooie regio (de kop van Noord-Holland en West-Friesland). Met een vertegenwoordiging uit verschillende maatschappelijke groeperingen van de samenleving. 

Wat doet de Cliëntenraad Thuiszorg?

De leden onderhouden contacten met landelijke organisaties, bezoeken vergaderingen en bespreken artikelen uit kranten en tijdschriften over de zorgverlening om goed op de hoogte te blijven van de landelijke en regionale ontwikkelingen. De Cliëntenraad Thuiszorg luistert naar de beleving, de ideeën en wensen van de cliënt en adviseert de directie van Omring Thuiszorg.

Interesse?

Heeft u interesse in een plek binnen de cliëntenraad van Omring Thuiszorg? Of heeft u nog extra vragen? Dan kunt u contact opnemen met dhr. van Wijk, lid Omring Thuiszorg via 06- 57 87 49 04. U kunt tot maandag 14 augustus reageren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *