Nog meer Scapino in Hoorn: nieuwe concept en huisstijl

Hoorn– Een boom middenin een winkel. Bij de nieuwe en verbouwde winkels van Scapino kan het! Het nieuwe Scapino haalt buiten naar binnen met behulp van een sierlijke boom, lichte kleuren en heldere verlichting. Klanten zullen verrast worden door een nieuw en fris Scapino. De winkel is te vinden in het centrum van Hoorn aan de Nieuwe Noord. Op de voorgevel prijkt trots het nieuwe logo in stoere, rode letters. “We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl”, zegt rayonmanager Trienke Vrieswijk. “De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde.
Het ‘groter dan’-teken staat voor ‘meer Scapino’. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer!” De winkel is verbouwd naar het nieuwe concept. Klanten zullen verrast worden en gaan een heel andere Scapino ervaren dan ze gewend zijn. Er is een breder assortiment en er wordt meer gelet op mode en trends. Vrieswijk: “De klant kan bij ons terecht voor schoenen, mode en sport voor het hele gezin”.
Meer nieuwe winkels Scapino Hoorn
inmiddels het 11de filiaal wat met het nieuwe logo van Scapino wordt geopend. Scapino is bezig met de doorvoering van haar nieuwe concept en huisstijl. De komende tijd zullen steeds meer filialen openen met de nieuwe uitstraling. Scapino geeft energie aan iedereen die zin heeft in het leven en een energieke levensstijl nastreeft. Scapino biedt schoenen en kleding die een optimale bewegingsvrijheid garanderen vanuit het Scapino-uitgangspunt: meer kwaliteit voor minder. De klant kan terecht in 168 filialen en in de webshop. Vrieswijk: “We werken met een grote groep betrokken medewerkers. Met veel enthousiasme, een tomeloze energie en geweldig veel plezier”.
Historie
Scapino is een familiebedrijf opgericht door de familie Ziengs. Berend Ziengs (1920 – 2003), schoenmaker van beroep, begon in 1946 als winkelier en bouwde dit uit tot de succesvolle winkelformule Ziengs Schoenen. Daarnaast richtte Berend Ziengs een nieuwe winkelformule op genaamd Scapino, met als uitgangspunt: goede kinderschoenen, in grotere volumes, zodat ze voor iedereen betaalbaar werden. Henk Ziengs, eigenaar van Scapino, zet de oorspronkelijke missie van zijn vader en Scapino voort: goede schoenen voor iedereen betaalbaar maken.

Geef een reactie