Nep fysiotherapeut steelt sieraden na babbeltruck

Enkhuizen – Een 74-jarige man uit Enkhuizen is zaterdag rond 11.00 uur het slachtoffer geworden van een zeer brutale en laffe babbeltruc. Een vrouw kwam bij de man op het Kwakerspad aan de deur.

Deze vrouw die zich voordeed als ‘fysiotherapeut’ kwam langs voor controle. Na wat oefeningen in de woonkamer en op de slaapkamer moest de man zich gaan douchen; om daarna een ‘behandeling met olie’ te ondergaan. Het slachtoffer wilde niet douchen. Wel is de man zich in de badkamer gaan wassen. Tijdens dit onbewaakte moment heeft de vrouw de sieraden die de man om had en afgedaan, gestolen. Ook andere persoonlijke eigendommen waren verdwenen. Toen de man klaar was in de badkamer was de vrouw gevlogen. 
De gestolen spullen hebben zeer grote emotionele waarde. De aangever is dan ook compleet van slag door de diefstal. Van de dader is geen duidelijk signalement. Vrouw: 1.50/1.60 meter, donker haar tot op de schouders, donkere kleding en een zwarte tas met daarop twee rode knoppen / gespen. De vrouw was licht getint en sprak met een buitenlands accent.  
De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Reacties

Laatste Twitter berichten