Nationale Opsporingslijst: De politie is op zoek naar Joseph Theresia Johannes Brech (roepnaam Jos)

Gezocht in de zaak Nicky Verstappen
Jos Brech 55 jaar is toegevoegd aan de Nationale Opsporingslijst na een DNA-match in het onderzoek #NickyVerstappen.
De politie is op zoek naar Joseph Theresia Johannes Brech (roepnaam Jos). Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 11-jarige Nicky Verstappen in 1998.

Het is niet bekend waar Jos Brech nu verblijft. Najaar 2017 is hij naar het buitenland vertrokken. Het laatste teken van leven is van februari 2018. De familie heeft hem in april 2018 als vermist opgegeven. Zijn laatste bekende verblijfplaats is in de Vogezen in Frankrijk. De afgelopen jaren is hij vooral actief geweest in de wereld van het bushcraften. Hij organiseerde onder meer reizen in Europa en verbleef daarom zelf ook regelmatig in het buitenland. Hij is zelf ook een ervaren bushcrafter. Dat maakt dat hij in staat is langere tijd in de natuur te overleven.
Heb je Jos Brech gezien of heb je een vermoeden waar hij nu verblijft, meld dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer je hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Vanuit het buitenland kun je bellen naar (+31)79-345 9 876. Spreek je liever met iemand van het Team Criminele Inlichtingen, dan kun je bellen met nummer (+31)79-345 8 999. Ook kun je informatie doorgeven via het tipformulier op:
https://www.politie.nl/…/natio…/2018/augustus/jos-brech.html
Politie Limburg
Onderzoek Nicky Verstappen
Opsporing Verzocht

Geef een reactie