Nabestaanden zoeken getuigen van dodelijk scooterongeval in Hoorn

HOORN – Familieleden van een 53-jarige vrouw uit Hoorn, die vorig jaar enkele dagen na een zwaar scooterongeval in Hoorn overleed, zijn op zoek naar getuigen van dit ongeluk.

Een beheerder van een Hoornse Facebook-groep heeft namens de familie van het slachtoffer woensdag een oproep geplaatst. De familie wil graag duidelijkheid over hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Het gaat om het scooterongeval van donderdag 19 november. De vrouw kwam die ochtend omstreeks 07.30 uur op het fietspad langs de Provincialeweg, ter hoogte van Hotel Hoorn, in botsing met een andere bromfietser, een 52-jarige man. Beiden raakten gewond, de vrouw overleed in de week na het ongeval.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nooit vastgesteld, een politiewoordvoerder liet weten dat hier geen actief onderzoek meer naar loopt. Het is niet bekend of de andere partij iets over het ongeval heeft verklaard.

Mensen die op deze ochtend getuige van het ongeval waren, kunnen zich melden via de groep Verloren, Gevonden, Vernield omgeving Hoorn op Facebook.

Reacties