Meerdere wegwerkzaamheden in april en mei

Drechterland – In april en mei staan er een aantal grote wegwerkzaamheden in Drechterland op de planning:

Kruispunt De Buurt – Kerkweg – Westerbuurt in Venhuizen
Van maandag 15 april 06.30 uur t/m maandag 6 mei 17.00 uur is het kruispunt. De Buurt – Kerkweg – Westerbuurt in Venhuizen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze wegafsluiting geldt ook voor hulpdiensten. Voor fietsers met de fiets aan de hand en voetgangers blijft doorgang mogelijk.

Noordervoert in Hoogkarspel
Van maandag 15 april 06.30 uur t/m vrijdag 26 april 17.00 uur is de Noordervoert tussen de Streekweg en de Kleine Immert (bij de gymzaal) in Hoogkarspel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze wegafsluiting geldt ook voor  hulpdiensten. Fietsers met de fiets aan de hand en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de trottoirs.

Fietspad in het Dr. Singelenbergpark in Westwoud
Van maandag 20 mei 06.30 t/m dinsdag 4 juni 17.00 uur is het fietspad in het Dr. Singelenbergpark in Westwoud afgesloten vanwege asfaltwerkzaamheden.

Duijvenbrug in Hoogkarspel
Van maandag 29 april 06.30 uur t/m maandag 6 mei 06.30 uur is de Duijvenbrug tussen de Noordervoert/Bovenakker en de Streekweg in Hoogkarspel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze wegafsluiting geldt ook voor hulpdiensten. Fietsers met de fiets aan de hand en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de trottoirs.

De Meester Spigtschool is tijdens de wegafsluiting enkel te voet bereikbaar. De parkeergarage onder het gemeentehuis is tijdens deze wegafsluiting alleen vanaf de Streekweg bereikbaar. Behalve op maandag 29 april is de parkeergarage niet bereikbaar voor motorvoertuigen vanwege freeswerkzaamheden.

Duijvenbrug en Bovenakker in Hoogkarspel
Van maandag 6 mei 06.30 uur t/m vrijdag 10 mei 17.00 uur zijn de Bovenakker en de Duijvenbrug tussen de Sluisweg en de Streekweg (inclusief de rotonde Kleine Immert – Bovenakker – Duijvenbrug – Noordervoert) in Hoogkarspel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze wegafsluiting geldt ook voor hulpdiensten. Fietsers met de fiets aan de hand en voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de trottoirs.

De Meester Spigtschool is tijdens de wegafsluiting enkel te voet bereikbaar. De parkeergarage onder het gemeentehuis is tijdens deze wegafsluiting alleen vanaf de Streekweg bereikbaar. Behalve op de asfalteerdagen donderdag 9 mei en vrijdag 10 mei is de parkeergarage niet bereikbaar voor motorvoertuigen.

Koningsdag
In verband met activiteiten tijdens Koningsdag zijn de volgende wegen in Drechterland afgesloten op zaterdag 27 april:

  • De Tuinstraat tussen het Twijver/Westeinde en Kadijk in Venhuizen van 13.00 tot 19.00 uur;
  • Een gedeelte van het parkeerterrein op het Raadhuisplein in Hoogkarspel van 06.00 tot 13.00 uur;

Deze wegafsluitingen gelden voor alle voertuigen inclusief de hulpdiensten. In geval van nood zijn de bestemmingen voor de hulpdiensten bereikbaar binnen de afgesloten weggedeelten. Ter verduidelijking zijn als bijlagen tekeningen toegevoegd van de wegafsluitingen.

Reacties

%d bloggers liken dit: