meedoen aan het Huttendorp in het Wilhelminaplantsoen

Enkhuizen – Van 16 tot en met 19 juli kunnen 200 Enkhuizer kinderen (6-12 jr) meedoen aan het Huttendorp in het Wilhelminaplantsoen. 

We hanteren een ruime inschrijvingsperiode. Tussen 1 en 16 april kunnen ouders hun kinderen inschrijven op deze website. De uiteindelijke deelname verloopt via loting. Op 24 april ontvangen de deelnemers een e-mail.

Met hun eigen hamer gaan kinderen vier dagen lang  hutten timmeren. Op dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Daarnaast worden er nog allerlei andere leuke activiteiten georganiseerd.

Meer dan zestig vrijwilligers zorgen ervoor dat de kinderen veilig kunnen genieten van het evenement. De kinderen nemen zelf hun boterhammen mee en de organisatie zorgt voor drinken en tussendoortjes. Alléén op vrijdag mag de broodtrommel thuisblijven, dan is de lunch geheel verzorgd.

Kosten
Meedoen kost € 17,50 per kind en € 15,00 voor ieder volgend kind uit eenzelfde gezin. Mensen die krap bij kas zitten kunnen bellen met de gemeente Enkhuizen (0228 – 360 100) voor een bijdrage uit het sociaal-culturele participatiefonds.

Op maandag 1 april komt het inschrijfformulier online.

Foto: Welwonen.nu

Reacties

%d bloggers liken dit: