Markerwaarddijk nog enkele uren afgesloten vanwege water op de weg

Enkhuizen – De Markerwaarddijk tussen Enkhuizen Lelystad blijft zeker nog een aantal uur afgesloten. Vanwege water op de weg.

Eerder ging de dijk dicht vanwege een Ongeluk, maar nu vanwege water op de weg. Door het zand zijn de afvoeren verstopt geraakt, waardoor het water niet meer weg kan lopen. De dijk is afgesloten om de afvoeren te kunnen schoonmaken.

Reacties

Een gedachte over “Markerwaarddijk nog enkele uren afgesloten vanwege water op de weg

 • 2019-09-29 om 17:21
  Permalink

  Na alle ellende van zand gewaaid op de dijk nadat een bolleboos van achter een bureau had bedacht dat het wel grappig zou zijn om wat vogeltjes te hebben fladderen rond de dijk is de ramp niet te overzien.
  De enkhuizen-lelystad dijk is nog nooit zo vaak dicht geweest en vannacht zelfs een ongeluk door wateroverlast veroorzaakt door water dat niet kan weglopen omdat zand de afwatering heeft verstopt.
  Wanner gaat dit staaltje kapitaalvernietiging nu eens stoppen en gaat men inzien dat dit niet werkt en de dijk steeds vaker dicht gaat door al deze ellende?
  Ik zeg, gebruik het zand om de dijk meteen 4 baans te maken en dan heeft het tenminste ergens toe geleid en dan dus positief want dit is zo een hele dure overlast veroorzakende clusterfuk

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: