Markerwaarddijk dicht van 7 op 8 oktober

De Markerwaarddijk van Lelystad naar Enkhuizen gaat voor werkzaamheden 1 nacht dicht. Tussen 7 oktober 21.00 en 8 oktober 2016 5.00 uur is de dijk afgesloten voor alle verkeer vanwege onderhoud.
Werk in uitvoering

De tijdelijke afsluiting van de dijk tussen Lelystad en Enkhuizen is nodig om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Zo worden de bermen gemaaid, de vluchtstroken geveegd, lichtmasten hersteld en worden ontbrekende reflecterende glasbollen in het wegdek vervangen. De provincie en Rijkswaterstaat gaan beide aan het werk. Ook de gemeente Enkhuizen gaat deze nacht aan de slag met hun weg die aansluit op de Markerwaarddijk.

Informatie
De vooraankondigingsborden zijn geplaatst bij de Markerwaarddijk. Tijdens de afsluiting op 7 oktober 2016 wordt de afsluiting ook op toegangswegen vermeld. Er worden verkeersregelaars ingezet om verkeer dat toch de dijk op wil, te wijzen op de omleidingsroute. Een aantal ondernemers van wie de provincie weet dat zij veel gebruikmaken van de Markerwaarddijk, wordt vooraf geïnformeerd.

Bron: Flevoland.nl

Reacties