Mantelzorgers in het zonnetje

Mantelzorgers zijn onmisbaar. Daarom wil de gemeente Drechterland ook dit jaar weer alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. Het langdurig en intensief zorgen voor een naast moet namelijk beloond worden.
Een moment voor u zelf
Zorgt u regelmatig voor een familielid, kennis of buurman? Dan willen wij u bedanken door u uit te nodigen voor een speciale mantelzorgmiddag. U bent van harte welkom donderdag 8 november van 12.00 tot 14.30 uur bij Heren 17 in Hoogkarspel. Deze middag kunt u even ontspannen. Ook heeft u tijd om met andere mantelzorgers te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een heerlijke lunch.
Geregistreerd?
Wij nodigen automatisch alle – bij ons – geregistreerde mantelzorgers uit. Bent u wel mantelzorger, maar nog niet bij ons geregistreerd? Registreert u zich dan snel en gemakkelijk via www.drechterland.nl/mantelzorg. Dan kunt u gelijk doorgeven of u ook komt.
Aanmelden
Om zeker te zijn van een plekje is het nodig om je als mantelzorger aan te melden via het aanmeldformulier. Voor alle aanmeldingen tot en met 1 november reserveren we een plaats. Als geregistreerd mantelzorgers krijgt u ook een VVV-bon. Kunt u deze dag niet komen? Meldt u zich dan online af voor deze middag en geef aan dat u de VVV bon graag voor 1 december thuisgestuurd krijgt.
Zorg overnemen
Wilt u wel komen, maar kunt u niet weg? De zorg voor uw naaste kunnen we tijdens deze middag over laten nemen door professionals. Geïnteresseerd? Geef dit dan ook aan op het aanmeldingsformulier.

Geef een reactie