Lucratief feest bij ASV ’55

VENHUIZEN – De feestavond die ASV ’55 had georganiseerd om extra geld bijeen te krijgen voor de verbouwing van de kleedaccommodatie heeft zaterdag zo’n 10.000 euro opgebracht.

Dat brengt het totaal dat voor het werk beschikbaar is al op 15.000. ,,Dat is heel mooi, want dan hoeven we de eigen middelen minder aan te spreken’’, zegt voorzitter Luuk Swier van de afdeling voetbal. ,,Je weet nooit bij dit soort dingen wat je mag verwachten. Maar het was een topavond.’’

Het geld kwam binnen via de entree, verloting en een veiling. Ook de verkoop van consumpties bracht geld in kas, want het feest werd gehouden in de gymzaal van verenigingsgebouw De Buurt.

In anderhalf uur werden bij de veiling 45 kavels verkocht. Opvallend was volgens Swier dat er veel bijzondere dingen tussen zaten. ,,Geen fles wijn of taart, maar aparte koopjes, zoals uitstapjes.

Een vaartocht door de Weerribben voor twee personen leverde 240 euro op. Een autoreiniging van binnen en buiten ging voor 260 euro weg. Ook golfarrangementen leverden veel op.

En de allereerste nieuwe mok die ASV ’55 heeft laten maken? Goed voor 100 euro!

Bron: Nhd.nl

Reacties