Lotnummer met 100.000 euro verkocht bij Primera Enkhuizen

Enkhuizen- Bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij is een prijs van 100.000 euro gevallen op het lot met lotnummer CY57033 dat werd verkocht bij Primera Enkhuizen aan de Westerstraat. De gelukkige winnaar ontvangt dit bedrag belastingvrij.
Om deze geldprijs te innen moet de winnaar zich met zijn of haar Oudejaarslot melden op het kantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. Na controle van het lot wordt het bedrag vervolgens overgemaakt op de bankrekening.
De hoofdprijs van 30 miljoen euro netto in de Oudejaarstrekking viel zondagavond in de provincie Noord-Brabant. Nederland speelde wederom massaal mee met de grootste trekking van de Staatsloterij van het jaar. In totaal werden meer dan 6 miljoen loten verkocht.
De eerstvolgende trekking van de Staatsloterij is de reguliere trekking van 10 januari. Dan staat er behalve de hoofdprijs van 1 miljoen euro een Mega Jackpot van 19,4 miljoen netto op het spel. De kans dat deze valt is 1 op 3.
Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.
bron: WEEFF.nl

Geef een reactie