JACQUELINE ZOEKT NIERDONOR: ‘RED MIJN LEVEN’

AVENHORN – Een bijzondere oproep vandaag op de Facebookpagina van ‘Verloren, Gevonden, Vernield omgeving Hoorn’. De 45-jarige Jacqueline Raven uit Avenhorn is namelijk dringend op zoek naar een nierdonor.

‘’Dat ik deze oproep doe is echt een noodsprong’’, legt Jacqueline uit. Ze heeft al twee donornieren gehad, een van haar vader en van een vriendin, maar die laatste wordt de laatste tijd steeds slechter. ‘’Als ik niet heel snel een donornier vind, kan het binnen een paar maanden wel eens over zijn’’.

Al vanaf haar vijfde is het duidelijk dat Jacqueline iets mankeert, maar dat werd door haar dokter weggewuifd.Op haar 16e waren haar eigen nieren dan echt op en is ze met haar vader naar België gegaan om een van zijn nieren bij haar te laten transplanteren.

Inmiddels is de grens voor Jacqueline echt in zicht en heeft ze een nieuwe nier nodig. Ze is op zoek naar een gezond persoon met bloedgroep O. ‘’Ik hou normaal gesproken niet van om hulp vragen, maar nu is het echt wel nodig. Ik wil zo graag blijven leven!’’

Bron: WEEFF

Reacties