Inwoners Grootebroek winnen SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro

Grootebroek – Een grote verrassing voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1613 BW (straat: Stetse). Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Angelica en Sjaak winnen 90.909 bij de Postcode Loterij

De deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 90.909 euro tot 272.727 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.


Sandra en Koen winnen 272.727 euro bij de Postcode Loterij

Angelica en Sjaak winnen 90.909 euro en zijn erg blij met de gewonnen prijs. Ze reageren enthousiast: ”We hebben al langer de wens om naar Californië te gaan. Dit gaan we nu zeker doen!”  

Joke en Ted winnen 90.909 euro bij de Postcode Loterij

Sandra en Koen spelen mee met drie loten en winnen 272.727 euro. Op de vraag of ze nog dromen hebben reageren ze blij: ”Wat een verrassing! Met de gewonnen prijs gaan we een nieuwe scootmobiel en een elektrische fiets aanschaffen. Onze allergrootste wens is om een stacaravan ergens in Nederland te kopen. Die wens kan nu uitkomen!”  

Joke en Ted winnen 90.909 euro. Ze zijn afgelopen april getrouwd en dolgelukkig met elkaar. Ze hebben net samen een bootje aangeschaft en willen die graag met de gewonnen geldprijs opknappen. 

Winnaars van de SuperPostcodeprijs uit Grootebroek

Uitreiking televisie     

De uitreiking aan de winnaars uit Grootebroek is te zien in het tv-programma ‘Eén Tegen 100’ op zondag 13 augustus bij RTL 4.     

Geef een reactie