HOUTRIBDIJK DICHT VOOR WIELERWEDSTRIJD 2 JULI

ENKHUIZEN – Op 2 juli wordt een uniek evenement gehouden op de Houtribdijk (Enkhuizen-Lelystad). Er wordt namelijk door WV West-Frisia een heuse ploegentijdrit gehouden. Maar dat betekent ook dat de dijk afgesloten wordt voor al het andere verkeer.
De start is in Lelystad naast Bataviastad. Naast de fashion outlet wordt een groot wielerdorp voor de deelnemende teams opgetrokken. De finish is na 30,1 kilometer in het centrum van Enkhuizen in de Paktuinen. 
Er doen 47 officiële teams mee, maar er is ook ruimte voor groepen recreanten. Die kunnen zich opgeven via: info@gp-ploegentijdrit.nl. Maar wil je dus via de dijk van of naar Lelystad, let op! De wedstrijd begint om 19.45. Hoe lang de Houtribdijk dicht zal zijn is onduidelijk.

Bron: WEEFF.nl

Reacties

Eén gedachte over “HOUTRIBDIJK DICHT VOOR WIELERWEDSTRIJD 2 JULI

  • 2016-07-01 om 23:19
    Permalink

    Daar hebben we onbelangrijke wegen voor en stadions. Een hele groep mensen die in aparte auto,s rijden moeten nu 2 maal over Amsterdam rijden. Behoorlijk omrijden dus. Wie haalt dat in zijn hoofd om daar een belangrijke hoofdader voor te gebruiken. Kan allemaal in de vermaakcultuur. En het bedrijfsleven? Wanneer komen nu de wandelclub, de bromfietsclub of misschien de naturisten de dijk opeisen? Geef het wel op tijd aan….Geen goed woord voor over.

Reacties zijn gesloten.