HOE GAAT HET MET U?

REGIO – Eind september start de Gezondheidsmonitor 2016, een grootschalig onderzoek naar de gezondheid en het welzijn van volwassenen en ouderen in alle gemeenten in Noord-Holland Noord, uitgevoerd door GGD Hollands Noorden.
Ruim 37.500 inwoners in de regio ontvangen een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. De resultaten van het onderzoek helpen de gemeenten en de GGD om een goed gezondheidsbeleid te voeren.

De willekeurig gekozen deelnemers ontvangen op vrijdag 30 september een uitnodiging per post met de vraag om een vragenlijst in te vullen.

Een goed beeld van de gezondheid en het welzijn is alleen mogelijk als zoveel mogelijk mensen de vragenlijst invullen, ook als mensen geen gezondheidsproblemen hebben. De GGD hoopt dan ook dat veel mensen de moeite zullen nemen om de vragenlijst in te vullen.

De Gezondheidsmonitor wordt eens in de vier jaar uitgevoerd. Zo kunnen veranderingen in de gezondheid worden gesignaleerd.
Meer informatie over de Gezondheidsmonitor vindt u op www.ggdhn.nl/monitor
Bron: Weeff

Reacties

2 gedachten over “HOE GAAT HET MET U?

  • 2016-11-14 om 14:52
    Permalink

    ik kan dat woord vragenlijst ook niet vinden

  • 2016-11-12 om 13:56
    Permalink

    geachte lezer. ik heb van jullie ggd holands noorden ,gezondheidsmonitor . een brief gehad om dit op internet in te vullen, mijn probleem is , ik kan geen balk vinden met VRAGENLIJST dus ben ik bang dat ik deze vragen niet kan beanwoorden.

Reacties zijn gesloten.