Herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden Westfriesgasthuis

HOORN – In het Westfriesgasthuis wordt op 10 maart de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst gehouden voor nabestaanden van mensen die in 2017 in het ziekenhuis zijn overleden. In deze bijeenkomst worden de namen genoemd van hen die zijn overleden. Ook wordt er geluisterd naar muziek, een verhaal en het perspectief van de zorgverlener.
Stilstaan
Gert Toes, geestelijk verzorger in het Westfriesgasthuis, is nauw betrokken bij de organisatie: “Omdat het ritme in het ziekenhuis zoveel eist van patiënten, naasten en medewerkers, willen we één dag in het jaar speciaal stilstaan om te kunnen herdenken. Stilstaan bij hen die hier kwamen te overlijden en bij de herinneringen die ze bij ons oproepen.”
De herdenkingsbijeenkomst wordt op zaterdag 10 maart 2018 in het personeelsrestaurant van het Westfriesgasthuis op twee tijden: om 10.30 uur en om 14.00 uur.
We proberen nabestaanden zoveel mogelijk persoonlijk uit te nodigen. Mocht u die uitnodiging niet ontvangen hebben, dan kunt u zich aanmelden via e-mail: herdenkingsbijeenkomst@westfriesgasthuis.nl

Geef een reactie