Heijmans start met afbouwen van rotonde

REGIO – Bouwbedrijf Heijmans start 17 februari met de afbouw van de rotonde Florasingel bij Bovenkarspel. Waarmee een bron van gevaar en frustraties voor de gebruikers wordt weggenomen.
Vanaf vrijdag 24 februari 19.00 uur is de rotonde klaar. Onder voorbehoud, omdat de werkzaamheden weersafhankelijk zijn. Wel volgen dan nog de nodige afrondende klussen die ook door Heijmans uitgevoerd worden.
Onenigheid met opdrachtgever provincie Noord Holland betekende dat bouwbedrijf Heijmans de lopende projecten langs de N23 (Westfrisiaweg) direct staakte.  

De provincie blijft met aannemer Heijmans in gesprek over hervatting van alle resterende werkzaamheden aan de N23 Westfrisiaweg. Zwaagdijk-West (Medemblik)
Wat wel op de rol staat: het afbouwen geluidsscherm en herstellen grondwal bij van Zwaagdijk-West, klaar half april 2017. Ook worden de gewraakte drempels op de Houterweg bij Hoogkarspel zsm. aangepast.
De attentieverhogende bebording Vredemakersweg en Weerestraat (Koggenland) wordt ook geplaatst. Veel meer informatie, de verwachte tijdspanne en eventuele overlast vind je op de website van provincie Noord Holland, waar je ook met vragen terecht kunt.
Bron: WEEFF.nl

Reacties