Groen licht voor Stichting Marketing Enkhuizen e.o.

Enkhuizen – De gemeente Enkhuizen, VVV Enkhuizen e.o, Stichting Stadsmanagement Enkhuizen en Toeristisch Platform Enkhuizen tekenden op vrijdag 29 maart het convenant om de Stichting Marketing Enkhuizen e.o. op te richten.

Bundeling van krachten
Wethouder Esther Heutink-Wenderich: “Ik heb gezien dat alle partijen zeer betrokken zijn en zich volop inzetten voor de marketing en promotie van de stad. Tegelijk ziet iedereen het belang in om één sterke stichting op te richten waarbij de krachten gebundeld worden. Er is veel voorbereiding aan vooraf gegaan. Dinsdag 26 maart gaf de gemeenteraad groen licht. Met het ondertekenen van het convenant kan de stichting nu defnitief opgericht worden.”

Enkhuizen nog beter op de kaart
Enkhuizen trekt jaarlijks duizenden toeristen vanwege de historische binnenstad, trekpleisters zoals Zuiderzeemuseum en Sprookjeswonderland en de mooie havens. Op dit moment houden verschillende partijen zich bezig met promotie van de stad. Door de krachten te bundelen en samen te werken aan gastheerschap kan Enkhuizen nog beter op de kaart worden gezet. Het doel van de nieuwe stichting is om meer bezoekers naar Enkhuizen trekken, meer bezoekers van Sprookjeswonderland, Zuiderzeemuseum en de havens te verleiden het winkelgebied van de stad in te gaan en om bezoekers langer in Enkhuizen en de omgeving te laten ver

Reacties

%d bloggers liken dit: