‘Goed bezig jullie zijn top” spandoek opgehangen bij Dijklander ziekenhuis Hoorn

Hoorn – Vincent Bouman uit Hoorn heeft zaterdag ochtend veel medewerkers verrast met een spandoek bij het Dijklander ziekenhuis in Hoorn. Dit om ze ook een hart om onder de riem te steken, verteld hij aan onze redactie. ” Ik zat op de bank en ik dacht in 1 keer aan dit idee… Waarna ik meteen het spandoek heb gemaakt. Aangekomen bij het ziekenhuis heb ik hem direct opgehangen.”

Beveiliging

Maar hij viel wel direct op bij de beveiliging van het ziekenhuis ”toen opeens kwam de beveiliging en die ging rond bellen. Na overleg mocht het spandoek gelukkig blijven hangen. Dus ik was super blij dat ik het heb gedaan. En mijn waardering kon laten zien aan de medewerkers”

Dijklander ziekenhuis

Veel medewerkers in het ziekenhuis staan door heel het land onder druk vanwege het Corona virus. Veel mensen starten acties op of bedanken de medewerkers voor hun vele goede zorg voor alle patiënten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.